Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Fødselsdag og Rally Show

Rally Sprint 
08/08/10 

Den 13. august, er en helt speciel dag, for Ib Kragh. Det har det været i 46 år, og for 4. gang skal Ib køre Rally Show i Fårvang på sin fødselsdag.
 

"Det vil være den bedste fødselsdagsgave, at vinde motorløbet igen. Det har jeg ikke prøvet siden 2005, så jeg synes da snart det må være min tur", fortæller Ib Kragh, der måske håber på lidt "goodwill" fra sine konkurrenter.

Det bliver der nok ikke meget af, for netop Tvillum Scanbirk Rally Show, har ry for at være et populært race, som alle gerne vil vinde. Brian Madsen og Christian Jensen, er bestemt kompetente bejlere til en plads på podiet der jo netop har 3 pladser, så spændende bliver det at se, hvem der står hvor, når det afgørende røverheat er kørt. Forud for det er dog gået 3 indledende heat, hvoraf de 20 bedste så kører den endelige finale.

Som noget nyt, vil den rappe Punto, være udstyret med en ny gearing i Fårvang, og det skal blive interessant at se effekten af denne, på den snævre prøve. I sommerferien, har bilen undergået det obligatoriske eftersyn, og til alles tilfredshed, blev der ikke konstateret alvorlige fejl eller skader på den.

"Alt er pakket. Vi er klar", siger Ib, som allerede dagen efter skal køre Yokohama Cup i Randers og så er der blot 2 uger inden næste DM, så ikke nok med at der skal gives max. gas, 2 dage i rap, så er der altså ikke plads til større skader, inden DM. Bilen skal helst med hjem i ét stykke.

IK Rally Racing

Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • IK Rally Racing
  • Fårvang
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: