Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Copenhagen Historic Grand Prix

Sally Racing stærkt repræsenteret i Fælledparken

CHGP 
06/08/10 

CHGPLørdag og søndag den 7. og 8. august indtager de historiske racerbiler Fælledparken i København i forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix 2010. Her vil Sally Racing være at finde med et af de største teams, idet de rigger til med ikke mindre end seks biler.
Fem af disse biler er historiske racere der skal deltage i løbet, den sidste er en af teamets Clio III racere, der skal stå i udstillingsområdet.
 

Teamejer og -chef Jesper Sally Pedersen ankommer til Copenhagen Historic Grand Prix med erfaring fra sidste års løb, hvor han klarede sig flot i en lånt Ford Cortina Mk. II.
Men i år stiller han op i sin egen Ford Escort 1300, samme bil som han tog en dobbeltsejr med i forbindelse med det historiske løb i Mindeparken i Århus - Classic Race Aarhus - tidligere på sommeren, så vær sikker på at han er 'tændt'!


Jesper Sally Pedersen har en dobbeltsejr fra Århus der skal forsvares i København.
(Foto: Motorsporten.dk)

Når Sally Racing er på banen, og specielt når der er historisk race på programmet, så er Keld Graabæk på pletten, det er han også til Copenhagen Historic Grand Prix 2010.
Vi har de sidste par år været vant til at se 'Gamle Gråben' i sine Ford Cortina Mk. II'ere, men op til dette løb har han skiftet mærke, og stiller derfor til start i en Opel Kadett 'B' Coupe - en tidligere rallybil.


Keld Graabæk's nye Opel Kadett.
(Foto: Søren Larsen)

Sally Racing er et vidt favnende team, der deltager i mange danske samt internationale klasser og løbsformer, og det har længe været deres plan at de skulle deltage i et 24-timers løb i Barcelona den 11. og 12. september.
Desværre har arrangørene af dette løb desværre måtte aflyse arrangementet, det har fået et par af teamets langdistance kørere til også at fatte interesse for Copenhagen Historic Grand Prix, dermed var de to næste deltagere på plads.

Det er først Anders Majgaard, der i øjeblikket ligger på 2. pladsen i Yokohama Cup mesterskabet i den Peugeot 308 EPO 1 som han kører for Number 1 Racing.
I Fælledparken stiller Majgaard op i Keld Graabæk's gule Ford Cortina Mk. II.


Det bliver i denne Ford Cortina Mk. II at Anders Majgaard får sin debut inden for historisk motorsport.
(Foto: Motorsporten.dk)

Den anden af langdistance deltagerne er den tidligere rallykører Dan Träger, der de sidste par sæsoner har 'snuset' lidt til forskellige bane klasser.
Også Träger stiller til start i en Ford Cortina Mk. II - det bliver i Keld Graabæk's den sorte!

Sidste mand i den historiske klikke hos Sally Racing bliver Ole Klitgaard, der efter flere års deltagelse i Danish Endurance Championship har fanget interesse for historisk motorsport.
Faktisk er hans interesse så stor at han sidste år købte sin egen Alfa Romeo Giulia til historisk race.


Ole Klitgaard i sin Alfa Romeo Giulia.
(Foto: Motorsporten.dk)

Udover de fem deltagere i de historiske klasser, kommer Sally Racing også med en af deres Renault Sport Clio III racere, det er den bil som Kennie Frydkjær Jensen stiller op med i DTC Light Cup mesterskabet med støttet af 'Bad Dog Mowers'.


Kennie Frydkjær Jensen vil skrive autografer ud ved den 'Bad Boy' dekorerede Clio III racer på udstillingsområdet.
(Foto: Motorsporten.dk)


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Anders Majgaard
  • Dan Träger
  • Jesper Sally Pedersen
  • Keld Graabæk
  • Kennie Frydkjær Jensen
  • Ole Klitgaard
  • Fælledparken
  • 08/08/10 - Fælledparken - CHGP
  •