Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Nyt mærke på vej ind i DTM?

DTM 
03/08/10 

DTMDer har i længere tid gået rygter, endda stærke rygter, om at BMW Motorsport overvejer at gå ind i DTC serien, men med de sidste dagen nyheder omkring BMW Motorsport, med deres nye arrangementer i både FIA GT og LMI Cup i 2001, må de nu regnes som meget usandsynligt at de også går ind i DTM serien.
Men alligevel ser det nu ud til at et nyt mærke er på vej!
 

Nu kan man vel ikke tillade sig at sige at BMW ville være et nyt mærke i DTM serien, for de har jo været med tidligere.
Det samme gælder for det mærke som nu rygtes at ville deltage i 2010 - det er nemlig Opel, som sidst deltog DTM sammenhæng i 2005 med deres Calibra racere.

En talsmand fra Opel - Volker Brien - afviser ikke at Opel vender tilbage til DTM serien i 2010, og han bekræfter at der har været flere møder desangående, samt at en endelig beslutning vil blive taget inden for et par måneder.

Det forlyder at Opel blandt andet har afholdt møder med Adam Parr der er 'chief executive' i Williams Formel 1 teamet, for at få et samarbejde med dem i stand omkring opbygningen af Opel Insignia DTM racerne.

Adam Parr bekræfter at der har fundet møder sted med Opel for nogle måneder siden, men betegner rygterne omkring samarbejdet som rygter, og tilføjer i samme anledning:
"Personligt vil jeg gerne gøre det. Jeg er meget interesseret!"

Williams teamet har stor erfaring med at bygge og drive touringcars, de stod blandt andet bag Renault projektet i British Touring Car Championship (BTCC) i perioden 1995 til 1999, med Renault Laguna modellerne der vandt mærke mesterskabet i både 1995 og 1997.
I 1997 blev det udover mærke mesterskabet også til sejr i kørernes mesterskab for Renault Laguna køreren Alain Menu fra Schweiz.

Hvad skal man så tro, vender Opel tilbage til DTM serien, og bliver det med Insignia 'prepared by Williams' racere?


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Alain Menu
  • Williams F1 Team
  •