FIA Formel 2

Brno - 2. fri træning

30/07/10

Modsat formiddagens fri træning der blev afviklet i regnvejr, var det en tør og fin Brno banen der tog mod Formel 2 deltagerne i deres anden fri træning, det var noget der kunne ses på tiderne!
I forhold til formiddagens træning, blev der her i eftermiddag kørt cirka 20 sekunder hurtigere tider, og ham der satte den aller hurtigste tid var Sergei Afanasiev, han var dog kun 0,014 sekund hurtigere end Kazim Vasiliauskas på 2. pladsen.

Mesterskabsførende Jolyon Palmer der var hurtigst i regnvejret, sluttede denne gang på en for ham meget skuffende 12. plads ud af de 20 kørere der var på banen.

Det er i øvrigt værd at bemærke at klassens kvindelige kører Natalia Kowalska kørte sig ind i top 10, hun forbedre sig fra løb til løb.