Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Hispania Racing og Toyota enige - måske

Formel 1 
30/07/10 

Hispania Racing Team eller HRT som medierne har dømt teamet, opsagde tidligere i år samarbejdet med Dallara der skulle udvikle og bygge bilen til teamet. Det var ikke det mest vellykkede forhold, så i stedet har HRT søgt efter en anden samarbejdspartner til at bygge teamets biler. For nylig blev det kendt at man havde forhandlinger kørende med Toyota, og det ser nu ud til at parterne er blevet enige.
 

Ejeren af teamet, Jose Ramon Carabante, har tilsyneladende bekræftet at man har afsluttet forhandlinger med Toyota, og at de to parter indgår et samarbejde, der løber i perioden 2011 - 2012. Det er det spanske nyhedsbureau EFE der bringer nyheden.

Der står dog i skrivende stund ikke noget om den nye aftale på teamets hjemmeside ligesom det forlyder at Bruno Senna, den ene af teamets kørere, mere end antyder at en aftale ikke er underskrevet - endnu.

EFE beretter også at Jose Ramon Carabante benægter alle rygter om at flytte teamet fra dets nuværende base i Murcia regionen. Jose Ramon Carabante har udtalt til EFE at HRT vil bruge Toyotas faciliteter i Köln i henhold til den aftale der er indgået, men at teamets base forsat vil ligge i Murcia regionen. Aftalen mellem de parter som EFE anslår til at være på 15 millioner €uro, skal være med til at sikre at HRT skal blive det bedste af de nye teams. En ny målsætning bliver udarbejdet når dette er opnået.

Dons

Læs mere om:
  • Hispania Racing
  • Nyt partnerskab på vej i Formel 1
  •