Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Fortsætter Toro Rosso med de samme kørere?

Formel 1 
29/07/10 

Lidt væk fra de store overskrifter, har der været adskillige forlydender fremme om hvorvidt Toro Rosso teamet vil fortsætte med de samme kørere i næste sæson. Begge kørere har i forlydendernes hellige navn været på vej væk, men det kan være at det modsatte er tilfældet, nemlig at begge kørere bliver hos teamet også i næste sæson. Franz Tost har et ord at skulle have sagt i den forbindelse.
 

Ud eller ind, sådan har det lydt i de seneste måneder når talen er faldet op Toro Rosso teamets to kørere. Både Sebastien Buemi og Jaime Alguersuari har været på væk fra teamet, eller er omtalt som en af de sikre til et sæde hos teamet.

Men skal man tro en af de mennesker der har noget at skulle have sagt i teamet, Franz Tost, så er der umiddelbart ingen planer om at skifte de to kørere ud til næste sæson. Jaime Alguersuari har dog været noget ukonstant i denne sæson, men omvendt er det også hans første fulde sæson i Formel 1.

"Vi har som udgangspunkt altid et ønske om at beholde begge vores kørere, baseret på deres nuværende formkurve. Det er en del af planen idet de begge kommer fra Red Bull Young Driver Programme. Og forhaste sig til at gøre noget andet, er umiddelbart ulogisk."

"Begge mangler Formel 1 erfaring, og især Jaime. Men for at kan få det sande blik af deres færdigheder, skal de køre videre. Til gengæld forventer jeg også af dem at de bliver bedre i den sidste halvdel af sæsonen."

Begge kørere har dog indtil for nyligt udtryk en vis bekymring for hvem der reelt bestemmer i teamet. Sebastien Buemi bekræfter dog nu at han forsætter i teamet, og dermed er en forlængelse givet på plads. Der er dog ikke af- eller bekræftet noget for Jaime Alguersuari endnu. Begge håber selvfølgelig at blive så gode at de kan rykke videre til en plads hos moderteamet. Men med den succes Red Bull Racing har i øjeblikket, er det for øjeblikket ønsketænkning.

Dons

Læs mere om:
  • Jaime Alguersuari
  • Sébastien Buemi
  • Scuderia Toro Rosso
  •