Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

År 1 for Alguersuari

Formel 1 
28/07/10 

Ganske kort tid før det ungarske Grand Prix i 2009 blev der sat et nyt navn på siden af Toro Rosso-raceren. Den blot 19 årige spanier Jaime Alguersuari fik debut, stort set uden nogen testforberedelser. Han blev den yngste kører i Formel 1-historien. Nu er han blevet ét år ældre!
 

Undervejs i 2009 blev det til en del sekundære placeringer, hvor han udgik i 5 af de otte løb han deltog i. Det foreløbige højdepunkt har været en 9. plads i Malaysia i denne sæson. Der er blevet lært meget, og han har etableret sig godt hos det lille Red Bull-team, hvor han kører ligeop med Sebastien Buemi. "Sidste års ungarske Grand Prix var mit debutløb i Formel 1, og det som jeg husker bedst var faktisk at gennemføre løbet, fordi det var det hårdeste jeg nogensinde havde været med til," siger Alguersuari.


Ungarn markrer det første år i Formel 1 for Jaime Alguersuari
(Foto: Toro Rosso Media - Getty Images)

Hvor debutløbet ofte handler mest om at gennemføre, så er forventningerne noget højrere til at vende tilbage. "Jeg ser frem til at komme tilbage, hvor jeg sidste år var så uerfaren, så bliver det spændende at se banen igen med et års Formel 1-erfaring," siger han.

Benji

Læs mere om:
  • Jaime Alguersuari
  • 01/08/10 - Hungaroring - Formel 1
  •