Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Milka Duno under observation resten af sæsonen

IndyCar
Series  

27/07/10 

Det bliver ikke nemt at være Milka Duno i resten af sæsonen. Hendes indsats hidtil i denne sæson, har fået ledelsen hos Indy Car Series til at meddele at Milka Duno vil være under observation i resten af sæsonen. Årsagen hertil er at hun simpelthen ikke fungerer ordentligt på banen. Det er især det manglende tempo som er den væsentligste faktor, men også andre ting spiller ind.
 

Under observation resten af året. Det er meldingen til Milka Duno og hendes team Dale Coyne Racing. Problemet for Milka Duno er at hun på ikke-ovalbaner simpelthen kører alt for langsomt. I de fri træningerne frem til den overståede weekends løb i Edmonton i Canada, var hun langt efter alle andre. Omgangstiderne har været mellem 6 og 8 sekunder langsommere. Inden denne sæson havde hun kørt ganske få løb uden for ovalbanerne. Ydermere har hun haft en tendens til at udgå når hun bliver overhalet med en omgang eller mere. Denne sæson er hendes første fulde sæson i ICS.

I meddelelsen til Milka Duno og Dale Coyne Racing skriver man også at man forventer både en øjeblikkelig men også forsat forbedring i resten af sæsonen. Man specificerer også de krav Milka Duno skal prøve at opfylde. På de almindelige baner og bybaner skal hun ligge indenfor en 107% af den hurtigste kører, mens hun på ovalbanerne ikke må være mere end 10 mph langsommere. Ydermere skal hun også være bedre til at håndtere bilen generelt, samt forbedre samspillet med andre kørere under løb.

Dale Coyne Racing får dermed pålagt at søge at forbedre hendes præstationer. Ifølge teamet er Milka Duno, selvom at hendes sponsor har betalt for en hel sæson for hende, ikke garanteret sædet såfremt hun ikke forbedrer sig. Teamet udtrykker ønske om at være med til at give en agtværdig serie. Hvornår ICS organisationen vil gribe ind, er der ikke noget konkret om. Milka Duno fuldførte kun 4 omgange i Edmonton.

Dons

Læs mere om:
  • Milka Duno
  • Dale Coyne Racing
  •