Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Kevin Magnussen besteg Tourmalet

Diverse 
23/07/10 

Kevin Magnussen besøgte tirsdag TV2’s Tour de France studie, hvor han prøvede deres cykel-simulator. Kevin skulle forsøge sig med stigningen på bjerget Tourmalet, etapen hvor Schleck og Contador i dag kæmpede en kamp om den gule trøje.
Helt nøjagtigt skulle Kevin køre de 18,2 km, som der er fra bunden af bjerget til toppen
 


(Foto: Henrik Riis)

Kevin kørte den svære bjergetape i en flot tid på 1 time 27 minutter 55 sekunder, en tid der er god nok til en tolvte plads blandt de tredive, der har prøvet.


(Foto: Henrik Riis)

”Det var rigtig sjovt at prøve, men det er jo en simulator, så det er svært at forestille sig, hvad rytterne rigtig udsætter sig selv for. Men der er ingen tvivl om, at hvis man skal sidde med fremme, så er det sindssygt hårdt” fortæller Kevin Magnussen. ”Jeg ærgrer mig dog over, at jeg ikke gav mere gas i starten. Jeg er kommet i rigtig god form i forbindelse med den træning, jeg laver sammen med McLaren og det program jeg har fået fra dem og det kan jeg tydeligt mærke. Men jeg havde fået at vide, at de sidste 5 km ville være rigtig hårde, så jeg sparede al for meget på kræfterne i starten. Der er ingen tvivl om, at de var rigtig, rigtig hårde, men jeg kunne godt have klaret dem selvom jeg havde satset mere i starten, men jeg håber jeg får chancen for at gøre det om igen næste år”.


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  •