Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Intercontinental Cup

Porsche 911 GT3 R Hybrid vil køre race i Kina og USA

LMI Cup 
24/07/10 

Porsches nyeste skud på den internationale race-scene hedder Porsche's 911 GT3 R Hybrid og som det fremgår af navnet er bilen konstrueret med den nyeste teknologi og helt i tråd med tiden, er den ’miljø venlig’.
 

Bilen optrådte for første gange i et seriøst racerløb ved årets Nurburgring 24 Hours,hvor bilen var tæt på en sejr. Alene det faktum at den allerede ved sin debut på en racerbane performede så godt, har gjort at bilen nu er inviteret til at deltage i Petit Le Mans, i American Le Mans series. Det bliver ikke muligt for Porsche at score point, da den jo ikke overholder 2010 ACO GT2 reglementet.

Porsche har også en plan om at stille op med Porsche's 911 GT3 R Hybrid, den 7. november ved Le Mans International Cup, 6 timers løbet på Zhuhai banen i Kina. Igen er det uden mulighed for at score point.

Porsche 911 GT3 R Hybrid er udstyret med to elektro motorer på forakslerne som tilsammen yder 60 kilowatt, de supplerer så benzinmotorens 480 hestekræfter som trækker på bagakslen.

Porsche 911 GT3 R Hybrid opsamler energien helt som foreskrevet i ACOS’s 2011 reglement, hvor energien opsamles under nedbremsning og lagres i et svinghjul, og så skydes den opsamlede energi af via speederen under acceleration. Det betyder at man ikke kan gemme den opsamlede energi til en overhaling senere.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Road Atlanta
  • Zhuhai
  •