Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

European Touring Car Cup

Michel Nykjær stiller til start i ETCC

European
Touring Car
Cup 

22/07/10 

Michel Nykjær stiller i weekenden til start i anden afdeling af europamesterskabet for standardvogne, som køres på den østrigske bane Salzburgring, en bane Michel tidligere har vundet EM på. Michel deltog ikke i første afdeling af mesterskabet, men det slår ikke sydsjællænderen ud, han vil kæmpe for at vinde denne afdeling.
 

”Jeg har her i sidste øjeblik fået chancen for at stille op i afdelingen af ETCC i Østrig, det er indtil videre kun denne afdeling jeg skal være med i, og derfor ser jeg det som et enkelt løb hvor jeg hovedsageligt går efter sejren. Jeg skal ikke samle point til en samlet stilling, hvilket bestemt giver mig en fordel,” udtaler Nykjær.

Michel stiller til start i sin Seat Leon TDI, som han normalt kører WTCC med. Han kender banen fra tidligere, da han i 2008 blev europamester i en Chevrolet Lacetti.


Michel Nykjær er klar til weekendens udfordringer
(Foto: Intercom)

”Jeg kender banen og tror at den ligger godt til min Seat. Jeg tror helt sikkert at konkurrencen fra specielt Hondaen og James Thompson bliver stor, så det bliver ikke let, men det skal helt sikkert prøves,” udtaler Nykjær.

ETCC deltagerne kører første træning fredag, kvalifikation lørdag og de to løb søndag.

Følg løbene på Eurosport, se sendetiderne på www.eurosport.com

Michel Nykjær Fanklub


Læs mere om:
  • Michel Nykjær
  • Salzburgring
  • 25/07/10 - Salzburgring - ETC Cup
  •