Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

Romain Grosjean tilbage i GP2

Grand Prix 2 
22/07/10 

Romain Grosjean vender for en kort bemærkning tilbage til den klasse hvor han var med i den tætte konkurrence om at vinde serien. Han måtte dog trække sig fra serien, da han skulle erstatte Formel 1 køreren Nelson Piquet jr. da denne måtte sige farvel til Renault teamet.
Romain Grosjean erstatter for i hvert fald et løb den ellers faste kører, Jerome d'Ambrosio, som er inde i et alvorligt formdyk.
 

DAMS teamet har i samråd med managementet bag Jerome d'Ambrosio valgt at give denne en pause på i hvert fald et løb. Det giver mulighed for at Romain Grosjean får chancen når GP2 feltet kører deres næste 2 løb på Hockenheimring i den kommende weekend.

Gravity Sport Management som står bag Jerome d'Ambrosio har udsendt en meddelelse om at man har valgt at give Jerome d'Ambrosio en pause for at finde frem til hans nuværende formdyk. Jerome d'Ambrosio vandt sprintløbet i Monaco, men har siden befundet sig langt nede på resultatlisterne.

Romain Grosjean derimod er med i toppen i hele to mesterskaber. Både i FIA GT1 verdensmesterskabet og i den noget mere ukendte Auto GP klasse er Romain Grosjean blandt mesterskabskandidaterne. Og nu vender han tilbage til den for ham velkendte serie. Romain Grosjean vandt GP2 Asia serien i sæsonen 2007/2008 og lå godt fremme i GP2 serien da han skulle træde til hos Renaults Formel 1 team.

Dons

Læs mere om:
  • Jerôme D'ambrosio
  • Romain Grosjean
  • DAMS
  • Hockenheim
  • 25/07/10 - Hockenheim - Grand Prix 2
  •