Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 German

Kevin Magnussen bevarede sin tredje plads i mesterskabet

Formel 3 DE 
20/07/10 

- efter en svær weekend
Til trods for et par fine placeringer, oplevede Kevin Magnussen sin hidtil værste Formel 3 weekend, da fjerde afdeling af den tyske ATS Formel 3 Cup blev afviklet på Assen i Holland. Efter at være sluttet på podiet i alle tidligere Formel 3 weekender i år, måtte Kevin og hans Team Motopark Academy kæmpe med en bil, de ikke kunne få til at fungere optimalt.
 

I første heat blev en startplacering som nummer syv også til en slutplacering som nummer syv. Søndag bød på et lille fremskridt, da en startplacering som nummer fem gav en slutplacering som nummer fem. Men med sæsonens tidligere flotte resultater kunne Kevin fortsat bevare sin tredje plads i det samlede mesterskab.


(Foto: Jan Kaiser)

”Det var en svær weekend” sagde Kevin Magnussen efterfølgende. ”Vi fik slet ikke de resultater vi havde forventet. Hele weekenden kæmpede vi med at få bilen til at makke ret og da det endelig begyndte at gå fremad fik vi problemer med gearkassen, som vi ikke kunne løse. Så alt i alt en skidt weekend, men jeg er sikker på, at vi nok skal finde farten og komme igen i næste weekend, når vi kører på Nurburgring”.

Tirsdag kan du opleve Kevin Magnussen i Tour de France studiet på TV2, hvor han som sidste år skal forsøge sig på en bjergetape.


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Motopark Academy
  • Assen
  •