Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama 1600 Challenge

1600 Challenge på Oschersleben

Yokohama
1600 Challenge 

19/07/10 
Yokohama

En af de største danske asfaltbane klasser når det kommer til antallet af deltagere, drager i september måned til Oscersleben. 13 og 14 afdeling af mesterskabet afvikles på den nord tyske bane den 11. september.
Arrangementet for 1600 Challenge på Oscersleben, ligger lige mellem at to andre store klasser skal køre på banen. Ugen før køres der WTCC og ugen efter køres der DTM. Med andre ord er der tre uger i træk med topunderholdning.
 

Skulle der være kørere fra andre klasser som skulle være interesseret i den kæmpe oplevelse det er at køre på en stor international bane, så er dette selvfølgelig også muligt. Du skal bare finde en 1600 Challenge bil du kan låne/leje/købe, og så melde dig ind i kørerforeningen 1600 Challenge. Al information du skal bruge i denne forbindelse, finder du på hjemmesiden 1600challenge.dk.


(Foto: Michael R. Jensen)

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til en fra kørerforeningen bestyrelse hvis der er noget du er i tvivl om. Deres telefon numre er også at finde på hjemmesiden.

Vi ses i Tyskland.

På kørerforeningen vegne
Formand
Michael R. Jensen


Læs mere om:
 • Oschersleben
 • 11/09/10 - Oschersleben - Yokohama 1600 Challenge
 •  
   

  Yokohama 1600 Challenge nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS