Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

KF2

Nicolaj Møller Madsen Tysk Mester

KF2 
19/07/10 

Nicolaj Møller Madsen vader i den grad i succes i øjeblikket. For kun en uge siden skrev han dansk historie ved at blive den første danske Europa Mester i KF2. Sejrens sødme og champagne er kun lige nået i maven før den successfulde dansker endnu engang betræder podiets første trin. Denne gang vandt han det prestigefyldte Tyske Mesterskab for andet år i træk.
 


(Foto: Carpy.nl Photo Events)Det tyske mesterskab er en prestigefyldt serie som Michael Schumacher, Robert Kubica, Sebastian Vettel og Nico Hülkenberg allesammen har vundet i deres karting tid.
Nicolaj vandt sidste år det tyske mesterskab suverænt, og i år vinder han endnu engang - endda allerede inden sidste afdeling er kørt. Danskeren har simpelthen for mange point til at kunne hentes af nogen af de 31 konkurrenter.


(Foto: Carpy.nl Photo Events)
- Det har nok været den bedste uge i mit liv. Først at blive Europa Mester også allerede en uge efter kører jeg over stregen som Tysk Mester for andet år i træk. Alt kører min vej lige for tiden. Mit team Energy Corse gør et kæmpe stykke arbejde for mig, og jeg har de bedste folk bag mig, fortæller en lykkelig Møller Madsen.

Nicolaj Møller Madsen er et stort navn i de internationale motorsportskredse og han er en vellidt kører. Han arbejder meget professionelt og målrettet mod resultater, og den 17-årige dansker er klar til at tage et solidt skridt videre i karrieren. Der arbejdes på at finde de ressourcer der skal til for få en eventuel formel-sæson klar til næste år.

Janni Storm
Nicolaj.eu


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  •