FIA Formel 2

Brands Hatch - race 2 - resultat

18/07/10

Kazim Vasiliauskas fra Litauen tog føringen i weekendens andet Formel 2 løb på Brands Hatch, hvor han omgang for omgang udbyggede sit forspring ned til Philipp Eng på 2. pladsen.
Men på 7. omgange begyndte Kazim Vasiliauskas at få problemer med gearkassen, og to omgange efter måtte han udgå af løbet, hvorefter Philipp Eng 'arvede' 1. pladsen, en plads som han holdt frem til målstregen.

(Foto: F2 Media)

Dean Stoneman der startede langt nede i feltet kæmpede sig hurtigt frem til mesterskabsførende Jolyon Palmer som lå på 3. pladsen, men på fjerde omgang berørte de hinanden i 'Paddock Hill Bend' svinget hvilket fik Stoneman's racer til at skride ud og ramme Palmer's racer igen med det resultat at han havnede i sandfanget.
Under kampen Stoneman og Palmer var førstnævntes ene dæk blevet beskadiget, så han måtte lade Tom Gladdis komme forbi, hvorefter Stoneman var tilbage på 4. pladsen.
Men da Vasiliauskas udgik af løbet på 9. omgang fik han sin podieplacering tilbage, og den hold han frem til det ternede flag.

19 3 Jolyon Palmer  DNF 3

Løbets hurtigste omgangstid blev sat på 1:17,937 hvilket gav ham en gennemsnitsfart på 171,04 km/t.