FIA Formel 2

Brands Hatch - race 1 - resultat

17/07/10

Efter at have været hurtigst både i den fri træning samt den første kvalifikation, kørte Dean Stoneman fra Silver Lining teamet sig til en suveræn sejr i weekendens første Formel 2 løb på Brands Hatch.
Dean Stoneman krydsede målstregen efter de 28 omgange på den 3703 meter lang bane, med et forspring på henholdsvis 8,1 og 11,1 sekund foran Jack Clarke og Ivan Samarin der besatte 2. og 3. pladserne.

Dean Stoneman fejre sejren!
(Foto: F2 Media)

Mesterskabsførende Jolyon Palmer kom i mål på 8. pladsen.

19 8 Plamen Kralev DNF 1

Dean Stoneman satte også løbets hurtigste omgangstid, det skete på 6. omgang da han kørte tiden 1:17,582, hvilket gav ham en gennemsnitsfart på 171,820 km/t.