World Touring Car Championship

Brands Hatch - 1. fri træning

WTCC
17/07/10

Med en margen på blot 0,047 sekunder sikrede Chevrolet køreren Robert Huff sig hurtigste tid da World Touring Car Championship delragerne var ude i deres første fri træning på Brands Hatch banen i England.
På 2. pladsen kom Andy Priaulx i sin BMW, og yderligere 0,007 sekund derefter SEAT køreren Gabriele Tarquini på 3. pladsen.

Volvo køreren Robert Dahlgren kører denne weekend sit, og Volvo's, første WTCC løb denne sæson og med en 7. plads tegner det allerede nu meget godt.

En det ikke tegner ligeså godt for er danske Michel Nykjær, han skred i 'Paddock Hill Bend', og endte inde i dækbarrieren hvilke foresagede en 10 minutters pause i denne fri træning, før banen igen var raceklar.

Kristian Poulsen var rigtig godt kørende i denne fri træning, hvor han placerede sin BMW på en 12. plads ud af de 24 startende kørere.
Denne placering rakte til en 3. plads blandt privat cup kørerne.

Hurtigst blandt privat cup kørerne var Colin Turkington i sin BMW på 7. pladsen.