Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Virgin Racing satser stadig på Timo Glock

Formel 1 
18/07/10 

Virgin Racing køreren, Timo Glock, har været skrevet ud af teamet. I hvert fald i visse medier. Men internt i teamet håber man stadig på tyskerens tjeneste også i næste sæson. Debutsæsonen har ikke været let, hverken for teamet eller Timo Glock, men man satser på et forsat samarbejde fra teamets side.
 

Timo Glock har ikke haft nogen let sæson i debutteamet Virgin Racing. I de hidtil 10 kørte Grand Prixer, er det af forskellige årsager kun lykkedes for Timo Glock at komme i mål 4 gange, og bedste placering har på 18. pladsen. Det er ikke helt det han har været vant til tidligere i hans Formel 1 karriere, hvor det er blevet til 3 podieplaceringer.

Det har fået flere til at spekulere ham væk fra Virgin Racing teamet, og han er blandt andet blevet sat i forbindelse med Renault teamet. Hos Virgin Racing håber Nick Wirth dog på at Timo Glock ikke forlader teamet. Først og fremmest fordi man har lavet en to-årig kontrakt med tyskeren. Hvilke eventuelle optioner der er indbygget i denne, vides ikke.

Men Nick Wirth siger også at Timo Glock fra starten har været klar over at det er et nyt team, og at en opstartsfase altid er vanskelig for et nyt team. Wirth siger dog også at det er teamets opgave at gøre det attraktivt at køre hos netop dem. Teamet håber da også på at den præstation man leverede i forbindelse med det britiske Grand Prix vil være med til at overbevise Timo Glock.

Hos teamet håber man også forsat på Lucas di Grassi tjeneste næste år. Trods hans manglende Formel 1 erfaring, ser teamet sådan på det, at han har gjort store fremskridt, og er klar til at forsætte hos teamet.

Dons

Læs mere om:
  • Lucas di Grassi
  • Timo Glock
  • Virgin Racing
  •