Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Sakon Yamamoto kører igen

Formel 1 
18/07/10 

Når det tyske Formel 1 Grand Prix køres i næste weekend på Hockenheim banen i det sydlige Tyskland, så er Sakon Yamamoto igen bag rattet i en af HRT racerne. Denne gang er det dog Karun Chandhok det går ud over. Dermed er Bruno Senna tilbage i sin racer.
 

I det britiske Grand Prix måtte Bruno Senna sidde over, da HRT teamet valgte at lade reservekøreren, Sakon Yamamoto, overtage hans plads. Der har været forskellige forlydender om hvorfor denne rokering skulle ske. Men nu har HRT teamet valgt at også Karun Chandhok skal prøve at se til fra sidelinien.

En større evaluering er måske igang i det noget trængte HRT team. Hidtil har det været Bruno Senna og Karun Chandhok der har kørt i teamets racere. I sidste weekend var Bruno Senna erstattet af Sakon Yamamoto, og i næste weekend må Karun Chandhok sidde over. Teamet har faktisk en fjerde kører tilknyttet, nemlig Christian Klien. Spørgsmålet er om teamet også vil ham køre et Grand Prix eller to.

Teamet angiver som sådan ikke nogen egentlig årsag til disse manøvrer, men siger at Sakon Yamamoto klarede det flot i det britiske Grand Prix og derfor nu får en chance mere. Teamet siger også at Karun Chandhok er tilbage i raceren igen i nogle løb senere på sæsonen. Dette kunne antyde at en evalueringsrunde er igen. Men hvad er formålet? Er det et forsøg på at lokke med et sæde til næste sæson overfor kørerne, så de kan indlede jagten på de uundværlige sponsorkroner?

Christian Klien er af flere tysksprogede medier blev spurgt om hans muligheder. Hertil svarer han at han ikke ved noget, andet at det er nogle kortsigtede beslutninger teamet tager. Christian Klien kan dog bekræfte at Geoff Willis hvis fremtid i teamet der har været rejst en del tvivl om, er i fuld gang med arbejdet på teamets 2011 racer.

Dons

Læs mere om:
  • Bruno Senna
  • Christian Klien
  • Karun Chandhok
  • Sakon Yamamoto
  • Hispania Racing
  •