Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperLeague Formula

Sebastien Bourdais stopper i SuperLeague Formula

SuperLeague 
17/07/10 

Den tidligere mangedobbelte Champ Car mester og Formel 1 kører for Toro Rosso, Sebastien Bourdais, har meddelt offentligheden at han med øjeblikkelig virkning stopper i SuperLeague Formula serien. Samtidigt antyder LSR Formula teamet at man sandsynligvis også trækker sig. Sebastien Bourdais har dog andre gøremål inden for racing han kan beskæftige sig med.
 

Sebastien Bourdais meddeler at han stopper med øjeblikkelig virkning i SuperLeague Formula og hos det team han har kørt for hidtil i serien. Sebastien Bourdais har repræsenteret fodboldklubben Olympique Lyonnais, og LSR Formula har stået for den daglige drift.

Bortset fra en enkelt sejr i denne sæson, så har resultaterne været mere end almindeligt dårlige. Kun en anden tidligere Formel 1 kører, Narain Karthikeyan, er dårligere placeret sammenlagt end Sebastien Bourdais. Visse problemer i teamet er årsagen til stoppet.

LSR Formula har inden deltagelsen i SuperLeague Formula ikke deltaget i racing, men som har stået for event-oplevelser på Magny-Cours i Formel 1 biler. Derfor er har teamet ikke kunnet præstere at klargøre bilen på samme niveau som andre teams. Sebastien Bourdais antyder at teamet ikke har tiden, udstyret og pengene til at drive forretningen på et propert niveau.

Teamet har midlertidigt stoppet indsatsen, men arbejder på at få første og fremmest flere penge i kassen, samt at løse visse problemer, som man udtrykker det.

Sebastien Bourdais bliver dog ikke arbejdsløs. Udover at være involveret i Peugeots Le Mans program, så skal han også køre med i den australske V8 Supercar serie i et enkelt løb i Surfers Paradise i oktober måned.

Dons

Læs mere om:
  • Sébastien Bourdais
  • Olympique Lyonnais
  •