Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Lopez jager ny debut

Formel 1 
17/07/10 

Jose Maria Lopez var kørt i stilling som en af de to kørere der skulle deltage for USF1 team der aldrig nåede til start i Formel 1. Men teamet lukkede, og hvad der sket med de sponsorpenge som Lopez mødte op med, er ikke rigtig blevet afklaret. Men nu gør Jose Maria Lopez et nyt forsøg.
 

Det glippede for Jose Maria Lopez at komme ud at køre Formel 1 i denne sæson. Det glippede fordi aftalen med USF1 aldrig blev til noget i og med at teamet måtte lukke og slukke inden sæsonen startede. Men det er tilsyneladende lykkedes for Jose Maria Lopez at skaffe nye sponsorer, og har nu indledt en ny jagt på et sæde.

Den argentinske kører har måttet nøjes med at køre i den hjemlige TC2000 touring car serie, men har brugt tiden til at finde nye sponsorer med henblik på at komme i Formel 1. På Silverstone blev Jose Maria Lopez og hans manager Victor Rosso set i mere end almindelige samtaler med flere teams. Argentinske aviser som følger Jose Maria Lopez, skriver at han og manageren har været i kontakt med i hvert fald Renault, HRT, Virgin, Lotus, Williams og Sauber teamene. Om disse forhandlinger så fører til noget, må tiden vise. Lotus er ikke længere en mulighed da teamet har forlænget med begge kørere.

Dons

Læs mere om:
  • José María López
  •