Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Vici Racing og Audi R8?

ALMS 
17/07/10 

American Le Mans SeriesDet er efterhånden et års tid siden vi sidst har set noget til det amerikanske Vici Racing team, dengang kørte de med i GT2 klassen i American Le Mans Series i en T-Mobile sponsoreret Porsche 911 GT3 RSR. Nu har teamet annonceret at de er flyttet ind i nye lokaler, dog uden præcist at fortælle hvad formålet er med disse?
 

Rygtet fortæller dog at teamet stadig er interesseret i American Le Mans Series og at de har vist interesse for Audi R8 i den udgave som hedder Sports LMS, og de ting lagt sammen kunne betyde at vi næste sæson kommer til at se Vici Racing med en Audi R8 Sports LMS i GT klassen, hvilket jo bestem ikke ville være dårligt for klassen.

Vici Racing skriver at det nye 10.000 m² store hus er designet til at kunne håndtere mere end en bil, hvilket betyder at teamet må have tænkt sig at de vil til start med mindst to R8’ere og hertil har teamet placeret deres nye hjemmebase i Miami, Florida kun en lille kilomter fra Palm Beach International Raceway, som er en racerbane teamet har tænkt sig at bruge meget til test af deres nye biler.

Palm Beach International Raceway er en 2.25-mile lang bane med 10 sving, plus plus en 1/4 mile drag strip, så den indbyder til alle mulige test.

Spørgsmålet er nu bare om det virkeligt er en Audi R8 som Vici Racing vil komme med, eller?

Vejgaard

Læs mere om:
  • VICI Racing
  • Palm Beach International
  •