Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Williams forsætter med Cosworth motorer

Formel 1 
15/07/10 

Selvom adskillige rygter har antydet et skifte, så bekræfter Williams teamet at man forsætter med Cosworth motorer også i næste sæson. Williams har ifølge adskillige rygter været i forbindelse med Renault som man tidligere har haft et succesrigt samarbejde med.
 

Williams teamet har én 3 årig kontrakt med Cosworth om levering af motorer til teamet. Ifølge adskillige rygter har teamet tilsyneladende talt med Renault om en aftale. Williams bekræfter dog at teamet også i næste sæson vil anvende motorerne fra Cosworth. Hvorvidt der er klausuler og/eller options indbygget i kontrakten mellem de to vides ikke.


(Foto: Williams Media)

Williams teamet lægger dog ikke skjul på at den bedste løsning for et uafhængigt team, vil være at få motorer fra en af de store fabrikker. Teamet har med stor succes tidligere anvendt Renaults motorer, enten i form af Renault eller med navnet Megachrome på ventildækslerne. Også BMW, Honda og Toyota har tidligere leveret motorer til teamet.

Dons

Læs mere om:
  • Williams F1 Team
  •