Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Michael Schumacher
- har han stadig en fremtid i Formel 1?

Formel 1 
14/07/10 

Michael Schumacher har ikke haft den bedste tilbagekomst til motorsportens kongeklasse.
I takt med at topresultaterne udebliver, stiger kritikken af den tidligere mester. Nu blander Sir Jackie Stewart og Bernie Ecclestone sig i koret.
 

Det har ikke været nogen speciel nem sæson hidtil for den tidligere mangefoldige verdensmester Michael Schumacher. Endnu har han ikke noget nogen topresultater omend han dog har kørt sig til en del points. Og så er det vel ikke unaturligt at kritikken af ham stiger. Nu begynder de store personligheder også at blande sig i koret af kritikere.


Smilet er der men Michael Schumacher er efter teamkollegaen
(Foto: Mercedes GP)

Eksempelvis så mener Sir Jackie Stewart at Michael Schumacher bør trække sig tilbage efter at sæsonfinalen i november er kørt. Michael Schumacher har alvorlige problemer med i det hele taget at følge med teamkollega Nico Rosberg og som Sir Jackie Stewart udtrykker det:

"Han kan ikke engang følge med Nico Rosberg, som er hurtigere men som endnu ikke har vundet et Grand Prix."

"Jeg ville personligt have foretrukket at Michael Schumacher ikke kom tilbage. Han skulle derimod have forsat et år eller to mere hos Ferrari og så helt være stoppet. Hvorfor kom han tilbage? Han har vundet alt og kan kun tabe."

"Nu er han i en yderst vanskelig situation hvor han må leve med en masse kritik. Spørgsmålet er om han vil tage et år mere, hvad siger hans hjerte? Svaret får vi i marts måned næste år."

Bernie Ecclestone er for så vidt enig med Sir Jackie Stewart, men udtrykker det noget kortere:
"Hvis han ikke præsterer, tvivler jeg på at han forsætter. Han virker dog topmotiveret, i form og har stadig sit store talent. Bilen virker dog ikke til at være på det niveau som Michael Schumacher ønsker den skal være."

Michael Schumacher svarede allerede i sidste uge på den daværende fremkomne kritik ved at sige at han har kontrakt med Mercedes til og med 2012 og at han agter at opfylde den. Michael Schumacher sagde dog også at han personligt ikke selv kan nå at vinde mesterskabet i år, og han i stedet allerede nu så småt har rettet fokus på næste sæson. Det er så op til Mercedes at lave bilen der kan vinde.

Dons

Læs mere om:
  • Michael Schumacher
  • Mercedes GP
  •