Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 NEC

Brødrende Schilling tog hver sin sejr på Oshersleben

Formula Renault
2.0 NEC 

13/07/10 

Fredag den 9. juli tog brødrende Schilling, mekanikerne og enginøren sammen med året best kørende Formel Renault 2.0 NEC team - KEO Racing - til 4. afdeling af NEC mesterskabet som blev kørt på Motopark Oshersleben ved Magdeburg i Tyskland.
 

Fredag blev der kørt 2 træninger og en tidtagning
For Dear Schilling gik første træning over alle forvæntninger da han satte hurtigste tid, langt foran nummer 2, selvom han kun havde kørt en gang på banen før, og for næsten et helt år siden.


Dear Schilling.
(Foto: LEKS Thai Racing Team)

Danien Schilling's første træning var ikke noget at råbe hurra for, han manglede mere end 2 sekunder op til hans bror på første pladsen, og måtte skuffe sig selv med en plads langt nede i feltet.

I anden træning blev der vendt op og ned på det hele, da Danien satte hurtigste tid sidst i træningen og med mere end 7. tiendedele sekund ned til hans bror Dear på 2. pladsen.


Danien Schilling.
(Foto: LEKS Thai Racing Team)

Tidtagning
Daniens forventninger var høje efter en flot 2. træning, men da en presset Danien kører ud for at sætte en hurtig tid kom han til tabe bagenden halvt inde i en meget hurtig chikane, har han ingen chanche for at redde bilen og bakker derefter ind i dæk væggen med en meget høj fart, derfor nåede han kun at sætte en tid, den ene tid svarede til en 15. startplads til race et og en sidste plads, som nummer 18 til race 2.
Start placeringen for race 3. bliver efter resultatet i race 1.

Dears tidtagningen var heller ikke tilfrestillende da han ikke kunne få udnyttet sine dæk helt optimalt på grund af at Daniens crash som kostede en gul flagszone i de omgange Dears dæk var nye og optimale.
Alligvel lykkedes det dog Dear at få sat en tid der var hurtig nok til en plads i forreste række til race 1 med en flot 2. plads, samt med en pole position til race 2.


Dear Schilling.
(Foto: LEKS Thai Racing Team)

Race 1
Dears som startede på en anden plads kunne allerede efter første sving ligge sig i spidsen, men et sammenstød med en anden bil resulterede i at Dears front vinge blev beskadet og måtte desværre køre i pit fra en ellers udsigt til en sejr, han kommer dog på banen igen og slutter på en 9. plads.

Danien som startede helt nede på 15. pladsen kunne med en fantastisk start ligge sig helt op i top 5. Og med Danien's fart og et løb på 25 minutter kunne han hurtigt få en flot og velfortjent sejr ud af det ellers noget dramatiske race 1.
Som en bonus betød sejren i race 1 at Danien så skulle starte på pole position i race 3.


(Foto: LEKS Thai Racing Team)

Race 2
Dear startede igen ud med en plads i foreste række, men denne gang på en 1. plads.
Da det røde lys slukkede startede Dear ud med at sætte en rekord i fra 0 – 100, da det kun tog ham 2.9 sekunder, derefter kunne han dog køre løbet stille og roligt i hus og sluttede med sin 3 sejr i år.


Danien Schilling.
(Foto: LEKS Thai Racing Team)

Danien startede helt ned på en 18. plads på grund af hans store uheld i tidtagningen hvilket gjorde han skulle starte sidst.
Efter 1 omgang lykkedes det ham at tage et par stykker, men måtte derefter kæmpe meget med en konkurrent som ikke ville give slip på sin plads, det lykkedes dog meget sent i løbet for Danien at komme forbi, men med kun 2 omgange tilbage kunne han kun nå at overhale 1 mere, hvilket han gjorde, han sluttede derfor på en flot 4 plads.

Race 3
Denne gang skulle Danien starte på pole, hans start bliver desværre ikke den bedste på grund af for meget hjulspind, og lidt efter mister han så sin første plads på grund af problmer med gearskiftet, men det lykkedes ham alligevel at holde sin 2. plads helt hjem trods mange problemer med gearskiftet.


Danien Schilling.
(Foto: LEKS Thai Racing Team)

Dears løb blev meget kortere en forventet, han starter ud på en 17. plads på grund af hans uheldige race, på første omgange nåede han at passere 4 kører, men på grund af tekniske problemer måtte han udgå kort efter 1 omgang.

Efter en noget noget dramatisk weekend ligger Danien nu på en første plads i det samlede mesterskab, stærkt efterfulgt af Dear på en 2. plads med kun 1 points forskel til Danien.

LEKS Thai Racing Team


Læs mere om:
  • Daniel Schilling
  • Dear Schilling
  • KEO Racing
  • LEKS Thai Racing Team
  • Oschersleben
  • 11/07/10 - Oschersleben - Formula Renault 2.0 NEC
  •