Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Lotus Racing ekspanderer økonomien

Formel 1 
12/07/10 

Lotus Racing føler sig så etableret i Formel 1 efter mærkets tilbagekomst, at jagten på yderligere etablering er gået i fuld gang. I løbet af de seneste par uger, har begge Grand Prix kørerne forlænget deres kontrakter. Nu kommer den økonomiske side af siden.
 

Lotus Racing vel være med også højere oppe ad ranglisten i Formel 1. Til den ret kræves der mange ingredienser. Først og fremmest skal man have en bil, og det er noget som teamet i den grad arbejder med, for det er vel ikke sjovt at befinde sig i den nederste del af feltet.

Kørernes kontrakter er også forhandlet på plads for i det mindste 2011 sæsonen, men der kræves også kapital for at få tingene gennemført. Den næste ingrediens i den store ret, er sponsorkroner. Og i forbindelse med det engelske Grand Prix, kunne Lotus Racing præsenterer 2 nye sponsorer.

Den ene af sponsorerne skal bidrage til teamet med IT udstyr af vidt forskellig slags. Det er det store IT firma Dell som fremover får deres logo på Lotus Racing udstyret. Den anden af sponsorerne sikrer at Lotus Racing ikke får de store problemer med at komme rundt i verdenen. AirAsia er et af verdens største lavpris-selskaber udi befordring af passager, og er ved flere lejligheder også kåret som det bedste i den kategori. Det forlyder endnu ikke noget om hvor længe de to nye sponsorater løber.

Dons

Læs mere om:
  • Lotus Racing
  •