Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Bruno Senna ude i det Engelske Grand Prix

Formel 1 
09/07/10 

Det blev sidst på dagen i går meddelt fra HRT teamet, at man i det Engelske Grand Prix erstatter Bruno Senna med Sakon Yamamotor. Der blev i går ikke angivet nogen årsag til denne rokering. Det er ventet at der i løbet af formiddagen i dag kommer en officiel meddelelse fra teamet, der nærmere angiver årsagen.
 

Har Bruno Senna kørt sit sidste Formel 1 Grand Prix i denne omgang, eller vil HRT teamet give Sakon Yamamoto en chance for en større evaluering? Bruno Senna har ikke just imponeret hidtil i denne sæson, og teamet er snart nødt til at handle. Om det er årsagen til rokering som der endnu ikke er kommet nærmere enkeltheder frem, vides ikke.

Sakon Yamamoto har til gengæld en vis Grand Prix erfaring. Han har kørt 14 Grand Prixer for henholdsvis Super Aguri og for det Spyker teamet der nu hedder Force India. Sakon Yamamoto kom til HRT i april måned og har ved et par fredagstests vist god fart, og ikke mindst at være hurtigere end Bruno Senna.

Det forlyder dog at teamet vil tage en beslutning efter denne weekend om hvem der skal køre i Bruno Sennas racer i resten af sæsonen.

Dons

Læs mere om:
  • Bruno Senna
  • Sakon Yamamoto
  • Hispania Racing
  • Silverstone
  • 11/07/10 - Silverstone - Formel 1
  •