Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Konkurrenterne må vente på Sebastian Vettel

Formel 1 
10/07/10 

Måske ikke helt rigtig, men alligevel. I hvert fald ser det ud til at Red Bull Racings konkurrenter må vente på Sebastian Vettel. Red Bull Racing ønsker ikke sådan uden videre at afgive Sebastian Vettel til et konkurrende team, så derfor er man interesseret i en flerårig kontrakt med den unge tysker.
 

Red Bull Racing vil angiveligt trække den ene af deres kørere med i mødelokalet i denne weekend, og forsøge at få lavet en kontrakt forlængelse med den unge tysker. Man har for nyeligt overstået kontraktforhandlingerne med Mark Webber, så han er et år mere hos teamet. Men hvad med Sebastien Vettel?


Fremtiden bliver overvejet
(Foto: Red Bull Media)

Jo, man er så begejstrede for Vettel at man ønsker en flerårig kontrakt - rygter vil vide at en 4-årig kontrakt kan være på tale - for at beholde tyskeren i teamet. Ingen er vel i tvivl om tyskerens potentiale, omend at han været ramt af flere defekter i år. Red Bull Racing ønsker derfor at beholde ham i teamet, fremfor at han skal køre for de stærkeste af konkurrenterne. Både McLaren, Mercedes og Ferrari har udtrykt flere gange at Sebastian Vettel er på listen over deres foretrukne kørere i fremtiden.

Teamchef Christian Horner har til flere medier spøgt lidt med de igangværende kontraktforhandlinger og har blandt andet sagt at man ønsker en kontrakt med Sebastian Vettel der udløber i 2028. Så vil Sebastian Vettel være på samme alder som landsmanden Michael Schumacher er i dag. Pointen er selvfølgelig at ingen af de konkurrerende teams i de næste sæsoner skal have gavn af Sebastian Vettel.

Dons

Læs mere om:
  • Sebastian Vettel
  • Red Bull Racing
  •