Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Diverse Motorsport

Dansk Automobil Sports Union - Elitenyt

Diverse 
09/07/10 

18 danskere til EM
Dansk karting er fornemt repræsenteret når det officielle Europamesterskab for klasserne KF2 og KF3 den kommende weekend afvikles på banen i Genk, Belgien. Ud af 173 deltagere er 18 nemlig danskere, hvilket giver en fornem procentdel på godt 10 %. De danske deltagere er ligeligt fordelt med 9 i hver klasse.
 

I seniorklassen KF2 er de bedste bud på danske medaljer Nicolaj Møller Madsen, Jacob Nørtoft og Michelle Gatting, der alle har præsteret topresultater i forskellige mesterskaber i første halvdel af 2010. Men også de øvrige danskere, herunder vinderen af kvalifikationsløbet i Thy, Lars Sørensen, har mulighed for topplaceringer.

Også blandt juniorerne i KF 3 (13 – 15 år) er alle de danske deltagere i stand til at nå finalen, med mulighed for topplaceringer.  

Man kan følge løbet ”live” på www.cikfia.com

 

Michael Christensen er til start i fjerde runde af GP3 serien, der køres i forbindelse med det britiske Formel 1 Grand Prix på Silverstone. Den danske kører vandt sidste år en afdeling af Formel BMW Europe på netop denne bane.

Se mere på www.gp3series.com

 

I North European Cup for Formel Renault er tre danskere til start på banen i Oschersleben. Mikkel Mac vandt en afdeling på Zandvoort for en god måneds tid siden, mens brdr. Dear og Daniel Schilling dominerer kategorien for biler fra forrige homologering.

Læs mere på www.necup.com .

 

SIDEN SIDST

I første afdeling af WSK World Series blev bedst placerede dansker den unge vestjyde Christian Sørensen i juniorkategorien KF3. En tredjeplads i prefinalen og en fjerdeplads i hovedfinalen giver en samlet placering som nr. 4.

I seniorklassen KF2 blev Michelle Gatting bedste dansker med en samlet 10. plads. Løbet blev kørt i Portemao, Portugal.

 

En startplacering som nummer fire på bybanen i Valencia forrige weekend gav grund til optimisme for Michael Christensen i den hårde GP3 serie, men desværre blev det heller ikke denne gang til en topplacering.
Læs mere om:
 • Christian Sørensen
 • Daniel Schilling
 • Dear Schilling
 • Jacob Nørtoft
 • Lars Sørensen
 • Michael Klitgaard Christensen
 • Michelle Gatting
 • Mikkel Mac
 • Nicolaj Møller Madsen
 •    ASETEK SIMSPORTS