Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

Ny GP2 racer i første test

Grand Prix 2 
08/07/10 

Den nuværende GP2 racer står for at blive udskiftet. Fra og med 2011 skal alle deltage i den nye racer. Netop i disse dage bliver de første tests kørt på Magny-Cours banen i Frankrig. Rapporter fortæller at racerens udseende er ændret markant i forhold til den nuværende udgave.
 

Magny-Cours banen i Frankrig ligger i disse dage asfalt til en test af den nye GP2 racer som skal anvendes fra og med næste sæson. Hvorvidt den får debut i GP2 Asia serien som køres i vinterhalvåret inden den europæiske sæson, forlyder der ikke noget håndgribeligt om endnu.

Det er den tidligere GP2 kører Ben Hanley der er testkører i den nye racer. Endnu er der ikke kommet noget frem om hvordan den første test er forløbet, men rapporter fortæller om et markant anderledes udseende af raceren.

Rapporterne fortæller at udseendet er ændret så den får større lighed med storebror Formel 1 bilerne. Det vil selvfølgelig hjælpe de kørere der får chancen for at rykke op i netop Formel 1. Det betyder at effekten af vinger og justeringer af disse, vil have større lighed med de nuværende Formel 1 racere.

Det forlyder dog at bortset fra et ændret design i det område af chassiset hvor kørerens hoved er, så er racerens basischassis stadig det samme som den i den nuværende udgave. Området hvor kørerens hoved skal befinde sig, er gjort større af sikkerhedsmæssige årsager.

I og med at basischassiset er det samme, betyder det at de deltagende teams, enten kan vælge at købe nye racere eller at opgradere deres nuværende til det nye design. Umiddelbart kan flere af de nuværende racere opgraderes, bare de nye specifikationer bliver overholdt.

Dons

Læs mere om:
  • Magny-Cours
  •