Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

"Nyt" chassis til Mark Webber

Formel 1 
08/07/10 

Mark Webber kom ud for lidt af en flyvetur i forbindelse med det Europæiske Grand Prix. Teamet har vurderet at chassiset godt kan udbedres efter de skader det fik, men Mark Webber får ikke lov til at køre med det. I stedet bliver chassiset fuldstændig repereret og vil blive brugt som reserve chassis.
 

Det chassis som Mark Webber brugte i det Europæiske Grand Prix i Valencia, vil blive fuldstændig udbedret men det kommer ikke ud at køre igen, istedet får det status som reservechassis som en del af et af teamets reservebiler. Internt får det nu betegnelsen "chassis nr. 4."


Mark Webber får "nyt" chassis i det engelske Grand Prix
(Foto: Red Bull Getty Images)

Mark Webber får istedet et af Sebastien Vettels "gamle" chassiser. Dette chassis har nr. 3, og blev kasseret af Sebastien Vettel efter Grand Prixet i Monaco da han følte det ikke var godt nok. Der var adskillige problemer med det ifølge Sebastian Vettel, der dog vandt i Malaysia med netop dette chassis. Siden Monaco har man dog udbedret diverse fejl som Sebastian Vettel fandt, og nu får Mark Webber muligheden med dette chassis. Det engelske Grand Prix som køres i den kommende weekend vil vise om fejlene er blevet udbedret godt nok.

Dons

Læs mere om:
  • Mark Webber
  • Sebastian Vettel
  • Red Bull Racing
  • Silverstone
  • 11/07/10 - Silverstone - Formel 1
  •