Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Baner

A1-Ring ikke tilbage på Formel 1 kalenderen

Baner 
07/07/10 

A1-Ring i Østrig har været væk fra kalenderen i en hel del år nu, og flere forsøg på at få banen tilbage på kalenderen er slået fejl.
Trods det er ejeren af banen, Red Bull chefen, Dietrich Mateschitz, i fuld gang med en meget omfattende renovering af banen.
 

A1-Ring kommer ikke tilbage på Formel 1 kalenderen trods det omfattende arbejde med at renovere banen og især faciliteterne på stedet. Så konsekvent er ejeren af banen, Dietrich Mateschitz. Siden han overtog banen efter det hidtil sidste kørte Grand Prix på banen i 2003, har rygterne ellers verseret i større eller mindre omfang.


Glimt fra det østrigske GP 2001.
(Foto: Motorsporten.dk)

De seneste rygter om en eventuel tilbagekomst opstod i forbindelse med det Europæiske Grand Prix i Valencia, hvor det rygtedes at Bernie Ecclestone godt kunne finde på at få A1-Ring tilbage på kalenderen som erstatning for et af asiatiske Grand Prixer. Det afviser Dietrich Mateschitz dog på det kraftigste. Overfor især østrigske aviser, afviser Dietrich Mateschitz at talen er på et comeback for banen indenfor de næste år.

Dons

Læs mere om:
  • A1-Ring
  • Red Bull Ring
  • A1 Ring tilbage på Formel 1 kalenderen?
  •