Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Det bliver til fuld løbs-sæson for Ryan Hunter-Reay

IndyCar
Series  

06/07/10 

Indy Car Series køreren, Ryan Hunter-Reay, er sikret en plads hos hans, Andretti Autosport, har sikret sig sponsorkroner nok til køreren for resten af sæsonen. Ryan Hunter-Reay var kun sikret til og med løbet i Texas, men har alligevil været med også i de efterfølgende ICS løb.
 

Ryan Hunter-Reay er glad for den meddelelse hans team, Andretti Autosport, har sendt ud. For ifølge den har sponsoren, IZOD, og flere nye sponsorer, garanteret penge nok til at Ryan Hunter-Reay kan køre resten af sæsonen færdig for teamet.

Ryan Hunter-Reay skal forsat køre med IZOD farverne på bilen som de primære, men flere af nye sponsores logo vil dog være at finde på bilen også. Udover at han nu er sikret for resten af sæsonen, skal Ryan Hunter-Reay også medvirke i det velgørenhedsprogram som teamet også deltager i. Racing for Cancer programmet samler penge ind til kræftforskning og kræft-bekæmpelse.

Det har knebet lidt med resultaterne for Andretti Autosport, men Ryan Hunter-Reay fik til teamets store glæde kørt en sejr hjem i Long Beach. Og resultaterne i sæsonen hidtil har formet det således at Ryan Hunter-Reay er på en samlet sjetteplads efter løbet på Watkins Glen.

Dons

Læs mere om:
  • Ryan Hunter-Reay
  • Andretti Autosport
  •