Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Også Kovalainen bliver hos Lotus

Formel 1 
06/07/10 

I sidste uge meldte Jarno Trulli ud at han har til hensigt at forsætte hos Lotus Racing, og nu kommer nogenlunde samme udmelding fra teamets finske kører, Heikki Kovalainen. Han føler sig rigtig godt tilpas i teamet.
 

Det var i manges øjne et stort trin ned ad stien da Heikki Kovalainen af flere årsager måtte stoppe hos McLaren hvor han har kørt i to sæsoner, og i stedet fandt et sæde hos det genetablerede Lotus Racing. Sæsonen har ikke været alt for god for Heikki Kovalainen, men meget vigtigt for især ham selv er, at han finder sig rigtig godt tilpas i teamet.


Heikki Kovalainen
(Foto: Lotus Racing)

"Her hos Lotus føles alt meget bedre. Jeg har en meget større fornemmelse af at være i kontrol med tingene hos Lotus end i de seneste par sæsoner. Ved stort set hvert eneste Grand Prix, er jeg 100 % sikker på hvilket setup jeg vil bruge, og nu ved jeg at ingeniørerne forstår mig og tror på mig."

"Jeg bryder mig egentlig ikke om at beklage mig, men hvis den gang vidste hvad jeg ved nu, ville jeg have gjort mange ting en hel del anderledes."


Jarno Trulli
(Foto: Lotus Racing)

Lotus Racing forsætter dermed med det samme kørersetup som i år, og det er der en god grund til ifølge Mike Gascoyne.
"Vi har af forskellige årsager valgt at satse på to erfarne kørere fremfor andre muligheder. Går det helt galt i starten, som for eksempel en ulykke i forbindelse med starten, er det vigtigere for os at have to erfarne kørere til at søge uden om episoden fremfor en eller to uerfarne unge kørere der måske ikke har erfaringen."

Lotus Racing søger dermed i hvert fald på kørersiden at gøre erfaring gældende. Comeback året har ikke været specielt nemt for teamet, og i næste sæson skal teamet søge at gøre brug af deres nyindvundne erfaringer.

Dons

Læs mere om:
  • Heikki Kovalainen
  • Jarno Trulli
  • Lotus Racing
  •