Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

Omotorsport's rapport fra DM5 på Nisseringen

Rallycross - DM 
05/07/10 

Omotorsport er nu hjemvendt efter DM 5 på Nisseringen v. Næstved. Karsten fik kørt nogle ok tider i de 3 indledende runder, hvor han kun fik ”frit” løb for, at sætte en optimal tid i det ene heat.
Karsten valgte at tage det alternative spor på et lidt skidt tidspunkt i den anden heatrunde, og blev derved bremset af nogle forankørerne.
 

Da tiderne blev gjort op var Karsten i A finalen som nr. 2 efter Jonas Skaaning og med fødselaren Michael B. Sørensen på 3. pladsen, så 3 Honda’r i forreste startrække!

Mikkel Jespersen i sin Peugeot 106 ”valgte” i sin 2. indledende runde, at påbegynde et sving lidt for tidligt, hvilket resulterede i en tur på taget og dermed farvel og tak for denne gang.


(Foto: Omotorsport)

A finalen blev en kamp, som blev kæmpet helt i front for Karsten & Jonas’ vedkommende.
De 2 medalje aspiranter, var først oppe i 1. sving, hvor Karsten blev nød til, at trække ind bag Jonas for, at lukke hullet til den bagved kørende Bent Madsen.

Jeg vælger da jeg ligger som nr. 2 efter Jonas, at tage det alternative spor sammen med ham, da jeg ikke vil risikere at komme i trafik længere nede i feltet. Jonas er jo stærkt stærkt kørende her på hjemmebanen, så vi får hurtigt skabt et lille hul ned til resten af feltet. Jeg har derved tid til, at koncentrere mig rigtigt om, at ligge max pres på Jonas, siger Karsten Olsen der efter de 8 finale omgange passerer målstregen lige efter Jonas og med Michael B. Sørensen på en flot 3. plads.

Mesterskabet er nu helt åbent, så det bliver en intens kamp de 2 sidste DM afdelinger. Men Karsten ligger ikke skjul på, at efter den 3. sølvmedalje i træk, vil han gerne et skridt videre op af rangstigen.
En sejr i Sæby, i uge 30, står derfor øverst på ønskesedlen!

DM Stillingen DIV. 5:

Plac. Kører Mærke
1 Jonas Skaaning Honda Civic
2 Mikkel Jespersen Peugeot 106
3 Karsten Olsen Honda Civic

Omotorsport


Læs mere om:
  • Nisseringen
  •