Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Langstreckenpokal

Varmen havde skylden

Langstreckenpokal 
04/07/10 

Ved weekendens 4 timer løb på Nürburgring Nordschleife sad Kurt Thiim sammen med tyskerne Bora og Struwe i en ProSport Seat Supercopa.
Løbet der blev afviklet i temperature godt over de 30 grader, blev for mange af de 167 startende vogne et problem, og Seat'en med startnummer 332 blev ikke forskånet.
 

"Jeg tog første stint og på min 6. omgang var dækkene 'smeltet' under vognen, alt gummi væk, der udover begyndte gearskiftet at spille 'verrückt', og efter stop i pitboxen overtog Struwe bilen med lidt ændringer. Bora sluttede af på det knap 4 timer lange øb, der stoppede før tid på grund af en række uheld. Denne gang rakte det kun til en 10. plads, vi havde som mange andre teams alt for mange pitstop, alle som følgeskader på grund af denne extreme varme" - slutter Kurt Thiim fra Nürburgring.

Team Thiim


Læs mere om:
  • Kurt Thiim
  • Nürburgring
  • 03/07/10 - Nürburgring - Langstreckenpokal
  •