Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

European Touring Car Cup

James Thompson fortsætter forsvaret

European
Touring Car
Cup 

02/07/10 

- af Europa Cup-titlen med Hartmann Honda Racing
Hartmann Honda Racing og James Thompson har genoptaget det samarbejde, der sidste år udløste en tredjeplads i Danish Touringcar Championship og en sejr i FIA’s officielle European Touring Car Cup. Konstellationen fører aktuelt dette års udgave af European Touring Car Cup, og det er den føring, de agter dels at forsvare, dels at udbygge, når den anden af de tre afdelinger, der indgår i årets serie, køres på Salzburgring i Østrig i slutningen af juli.
 

”I sidste måned fik jeg en henvendelse fra James, der forespurgte på mulighederne på at genoptage vores samarbejde,” fortæller teamejer Hans Hartmann. ”Vi vandt jo det første Europa Cup-løb sammen i år i Portugal, og James gav udtryk for, at han gerne vil genoptage samarbejdet med os. Det vil vi egentlig også.”

Hartmann Honda Racing og James Thompson vandt det første af to løb ved første afdeling af FIA European Touring Car Cup på Braga-banen, og da det blev til en tredjeplads i det andet løb, er holdet nu nummer et i det mesterskab, man sammen vandt sidste år. Men siden da har parterne ikke deltaget i løb sammen.

”James og jeg er nået frem til en aftale til begge parters glæde, så vi kan fortsætte det fantastiske samarbejde, som siden 2008 har givet os flere sejre og også et mesterskab,” siger Hans Hartmann.


James Thompson og Hans Hartmann.
(Foto: Hartmann Honda Racing)

”Begge parter har været i garagen, men nu er vi klar til at sætte bilen i gear, så vi kan komme fremad, og jeg er glad for denne løsning. Vi er vant til at arbejde sammen med James, og James kender vores grej og vores mandskab, så det bliver godt at kunne fortsætte, hvor vi slap.”

Næste afdeling af FIA European Touring Car Cup finder sted den 24.-25. juli på Salzburgring. Det er en bane, Hartmann Honda Racing har tidligere erfaring med, da man i 2008 var til start i samme løbsserie. Udover titelforsvaret i FIA European Touring Car Cup arbejder Hartmann Honda Racing og James Thompson også på deltagelse i andre løbsserier, herunder Scandinavian Touring Car Cup.

Hartmann Honda Racing


Læs mere om:
  • Hans Hartmann Petersen
  • James Thompson
  • Hartmann Racing
  • Salzburgring
  • 25/07/10 - Salzburgring - ETC Cup
  •