Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Robert Kubica - bliver han hos Renault?

Formel 1 
01/07/10 

Rygterne har svirret i større eller mindre omfang omkring Polens eneste Formel 1 kører. Robert Kubica er blevet sat i forbindelse med især Ferrari, men også Mercedes, McLaren og Red Bull Racing skulle angiveligt have vist interesse for polakken.
 

Robert Kubica har tilsyneladende været en ombejlet kører. Flere topteams har haft polakken i søgelyset, men i forbindelse med det europæiske Grand Prix i Valencia, afviste de førnævnte teams at der umiddelbart kan findes plads til Robert Kubica. Tværtimod fastholder teamene at man pt. ikke har planer om at ændre deres respektive kørersammensætninger.


"Should I stay or should I go?"
(Foto: Bridgestone F1)

Robert Kubica har tidligere på sæsonen ikke været alt for imponeret over Renault bilens præstationer, men vi finder ham som regel alligevel i den bedste ende af pointfordelingen. Og måske er det ik' så ring' endda. Robert Kubica har tilsyneladende have en forhandling kørende med Renault. Ifølge flere uofficielle kilder har Robert Kubica og Renault i den nuværende kontrakt indføjet en option om en eventuel forlængelse af kontrakten. Det specielle ved den option er at der skal gøres brug af den inden d. 15. juli i år.

Modsat vil Renault nødigt af med Robert Kubica. Det der især tales om ved forhandlingerne, er ikke overraskende - penge. Her er det ikke så meget lønnen der tales om, men mere om Renault og dets ejere, stadigvæk kan blive ved med at financere Renault teamets indsats i Formel 1 ihvertfald de næste 2 efterfølgende sæsoner. Det er det tidsrum som en eventuel brug af den indbyggede option vil løbe. Robert Kubicas egentlige kontrakt udløber ifølge Renault, ved årets udgang.

Dons

Læs mere om:
  • Robert Kubica
  • Renault F1
  •