Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Youngtimer Challenge

Vesterboerne løb med sejrene

Youngtimer 
28/06/10 

Youngtimer- på Padborg Park i weekenden
Der bliv i weekenden kørt rigtig race, noget tilskuere kan lide når der bliver kæmpet med hinanden, samt overhalet frem og tilbage. Den bedste kamp stod Anders T. Jensen for, i sin blå BMW med Thomas Nielsen i Orange BMW.
Begge Youngtimer cup YT2 (biler der mindst er 15 år gamle) Anders og Thomas skiftede plads et par gange i hvert heat.
 

Kampen endte med at de hver fik en heat sejr, og dermed en første plads og en anden plads til hver. Dette skete dog ikke uden et par små buler på begge biler, for der er ingen af de to som forærer noget væk. Efter heatet griner de sammen igen som rigtige sports mænd gør.

Der bliv også kørt Suzuki Swift Challengen hvor Steffen Petersen (15 år) fra Team Bredebro endnu engang drillede de lidt mere erfarne kører i feltet, med en tredje plads i første heat, og en flot første plads i andet heat (Steffens første heat sejr i klassen).
Steffen fik dermed 2 flotte pokaler med hjem nøjagtigt lige som Anders og Thomas.


Petersen, Steffen Pedersen og Anders Tage Jensen skamroser hinanden.

Jørgen Hansen fra Skærbæk var også med i sin Suzuki Swift og kørte hurtigste tider i træning, og næsthurtigst i tidskørselen.
Dog fik Jørgen en straf for tyvstart (giver 20 straf  sekunder) i første heat, noget Jørgen ikke helt var enig med dommeren i. Så selv om Jørgen var hurtigst på banen og kørte i mål som nummer 2 blev han sidst når tyvstaten bliver lagt til.

Dermed skulle han starte først i andet heat. Jørgen kom i lidt nærkamp med Rudi Larsen (Stenhuggren), hvor Rudi måtte udgå.
Efter den kamp gik farten ud af Jørgens bil, eller også var det Jørgen som ikke kunne finde gnisten igen til at kører så hurtigt som tidlige, i alt fald bliv han først overhalet af Steffen og længere hen i heatet, af begge Sørensen brødrene fra Helsinge.

Dan Petersen


Læs mere om:
  • Anders Tage Jensen
  • Henrik Sørensen
  • Jørgen Hansen
  • Peter Sørensen
  • Rudi Larsen
  • 27/06/10 - Padborg Park - Swift Challenge
  •