Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

British Touring Car Championship

James Thompson i nyt job som testkører

BTCC 
26/06/10 

Præsentation af James Thompson er vel nærmest overflødig, så vi springer videre med nyheden om at han resten af året skal være testkører for BTCC serien. Årsagen er at man i BTCC fra og med næste sæson indfører et nyt NGTC reglement og den netop udviklede prototype af bilen, skal i resten af sæsonen testes af James Thompson.
 

James Thompson er udvalgt til at være testkører for BTCC organisationens nye regelkoncept - NGTC - som skal træde i kraft i næste sæson. Den første prototype af bilerne er ved at klar, og det ventes at første test af den nye bil skal køres i starten af september og altså med James Thompson bag rattet.

Der er også givet tilladelse til at bilen kan deltage i de fri træningssessioner i forbindelse med det sidste BTCC løb i år, som køres d. 9 oktober på Brands Hatch.

Det nye NGTC reglement træder i kraft i næste sæson, dog vil de teams som ikke når at blive klar til det nye reglement, stadig kunne få lov til at deltage med deres biler som kører efter Super 2000 reglement, men kun i 2011.

Dons

Læs mere om:
  • James Thompson
  •