Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Race of Champions

Tom K bekræftet til Race of Champions

Race of
Champions 

24/06/10 

Race of ChampionsI går kom det frem at den danske otte dobbelte Le Mans 24-timer vinder Tom Kristensen skal deltage i dette års Race of Champions, som bliver afholdt i den tyske by Düsseldorf den 27. og 28. november på Esprit Arena.
Her kommer Tom Kristensen blandt andet i kamp mod Michael Schumacher, Sebastien Loeb, Alain Prost og Sebastian Vettel, i den 23. udgave af Race of Champions.
 

"Jeg nyder virkelig at deltage i Race of Champions" - udtaler Tom Kristensen - "jeg har deltaget siden 2001, hvor det blev afholdt på De Kanariske Øer, og har på nærmeste hold set hvordan det har udviklet sig til en global sportsbegivenhed."

Race of Champions arrangøren Fredrick Johnsson fra IMP er meget glad for at kunne præsenterer Tom Kristensen som deltager i Race of Champions 2010:
"Vi er begejstrede for, at Tom igen er med i Race of Champions, han er en sand mester, der har domineret hans område af motorsporten, og han underholder altid tilskuerne, når han bliver sluppet løs på banen" - slutter Fredrick Johnsson.

De Grå Busser er i samarbejde med Motorsporten.dk allerede nu klar med et rejsetilbud ned til Race of Champions 2010 i Düsseldorf, klik her for yderligere information.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • Esprit Arena - Düsseldorf
  • 27/11/10 - Esprit Arena - Düsseldorf - Race of Champions
  • ROC tilbage i Europa
  •