Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama Cup

Igen point til Jens Henrik i Yokohama Cuppen

Yokohama Cup 
23/06/10 
Yokohama

Jens Henrik Hansen fra HM Motorsport havde en begivenhedsrig weekend på Jyllands-Ringen, hvor han deltog i Yokohama Cup klassen i den ene af Peter Olsen's Peugeot 307 racere.
Han nåede både at indkassere en straf, samt ikke mindst at score point i begge løbene.
 

For Jens Henrik Hansen er deltagelsen i Yokohama Cup mesterskabet primært tænkt som træning og forberedelse til hans deltagelse i Danish Endurance Championship, men med stadig bedre resultater er også Cup mesterskabet blevet interessant for ham, hvorfor han nu satser på at køre resten af sæsonen her.


Jens Henrik Hansen har fundet sig godt til rette i Peugeot 307 raceren.
(Foto: Motorsporten.dk)

Lørdag formiddag kørte Yokohama Cup deltagerne deres fri træning, som foregik under perfekte forhold - sol, varme og tør bane - her kørte Jens Henrik Hansen sig ind på 9. pladsen ud af de 13 kørere der var på banen.

Helt anderledes forhold blev kørerne budt i deres tidtagning om eftermiddagen, hvor det regnede og banen var både glat og lumsk.
Under disse svære betingelser viste Jens Henrik Hansen flot stil, og kørte sig til en startplacering som nummer 6 i det hårde selskab.


Regnvejret og den glatte bane så ikke ud til at genere Jens Henrik Hansen i tidtagningen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Til søndagens to løb var vejret igen med både kørere og tilskuere, så der var lagt op til et par spændende løb for Jens Henrik Hansen og de øvrige deltagere.
Jens Henrik Hansen fik en rigtig god start på det første løb, men den var lige god nok set fra dommernes side, hvorfor han blev idømt en 20 sekunders tidsstraf - noget der er svært at indhente i et løb der kun strækker sig over 10 omgange.
Men Jens Henrik Hansen gav ikke op, han kæmpede det bedste han kunne, og kunne trods straffen slutte løbet på en samlet 9. plads og dermed score 7 point.

9. pladsen blev også Jens Henrik Hansen's startplacering til det andet løb, her kørte han sig op på 7. pladsen, hvilket indbragte ham yderligere 9 point.


Jens Henrik Hansen scorede 16 point ved 'Juniløbet' på Jyllands-Ringen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Efter de første tre af de syv løbsweekender som Yokohama Cup mesterskabet strækker sig over, ligger Jens Henrik Hansen på 9. pladsen med 51 point.

Jens Henrik Hansen får ikke lang tid til at hvile sig i oven på Yokohama Cup weekenden, for allerede på lørdag skal han på banen igen. Her gælder det 6-timers løbet i Danish Endurance Championship.
Som sædvanlig stiller Jens Henrik Hansen op sammen med Jens Erik Hansen og Flemming 'Don' Olsen i HM Motorsports grønne Citroën C2 racer til DEC løbet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Flemming D. Olsen
 • Jens Erik Hansen
 • Jens-Henrik Hansen
 • HM Motorsport
 • Jyllandsringen
 • 20/06/10 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DM
 •  
   

  Yokohama Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS