Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Tonio Liuzzi bliver hos Force India

Formel 1 
24/06/10 

- men drømmer om McLaren
Vitantonio Liuzzi som hans navn retteligt er, har forlænget sin kontrakt med Force India teamet for endnu et år. Men han indrømmer også at drømmen en dag er at køre for McLaren. Vel ikke den sædvanlige italienske drøm, som betyder en plads hos den stejlende hingst.
 

Tonio Liuzzi som han bliver kaldt alle steder, har forlænget sin kontrakt med Force India teamet med endnu et år. Tonio Liuzzi fik sin første Formel 1 test i 2002 hos Williams teamet uden at der dog kom mere ud af det. Senere fandt han et sæde hos Toro Rosso uden den helt store succes, og efter en pause blev han så hyret af Force India teamet, hvor han nu får en sæson mere.

Tonio Liuzzi mener ikke at man har set det bedste fra hans side endnu. Drømmen er at komme til McLaren og blive fast kører der. For Tonio Liuzzi er det ikke umuligt i tankernes verden. Som eksempel nævner han Mark Webber som i øjeblikket er en af aspiranterne til vm titlen for kørere. Tonio Liuzzi mener ikke at ret mange havde tænkt på den mulighed i sidste sæson.


Det hjalp Tonio Liuzzi at få en ny bil i Canadas GP
(Foto: Force India F1)

Mark Webbers eksempel har Tonio Liuzzi selv en drøm om at opfylde. Efter en noget svingende sæsonstart, fik Tonio Liuzzi endelig et nyt chassis i Canada, og imponerede med det samme ledelsen i Force India teamet. Og blandt andet den præstation har nu udmøntet sig i en kontraktforlængelse.

Dons

Læs mere om:
  • Vitantonio Liuzzi
  • Force India
  •