Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Møller Madsen vader i stjernedrys

Go Kart 
24/06/10 

Det blev til endnu en podieplads for danske Nicolaj Møller Madsen i denne weekend. Den succesfulde dansker kæmpede hårdt for pointene til sit titel-forsvar af mesterskabet. Det lykkedes dog også ganske udmærket, og Nicolaj fører nu det tyske mesterskab med 31 point ned til den næste, som er Brinkmann.
 

Nicolaj Møller Madsen måtte kæmpe hårdt for pointene denne weekend. P.ga en straf skulle danskeren starte en stykke nede i feltet, men det har aldrig forhindret Nicolaj i at komme frem. Det ender endnu engang successfuldt for Nicolaj og han slutter henholdsvis prefinalen og finalen af som toer.


(Foto: DKM)

- Jeg forstår ikke hvorfor jeg fik en straf, men nogen mener jeg har påkørt en anden kører - hvilket jeg på ingen måder kan genkende. Både jeg og mit team bag mig var meget uforstående, men tog straffen og måtte kæmpe os frem. Det lykkedes mig at kæmpe mig igennem feltet og slutte toer i begge race. Det betyder også at jeg scorer en masse point, som netop er det vigtigste, fortæller Nicolaj.


(Foto: DKM)

Danskereren har nu kun to løb tilbage i den tyske serie, hvor det er målet at kunne kalde sig Tysk Mester endnu engang. Som pointstilligen ser ud nu, så ser det ganske realistisk ud.

Top 10 i den samlede stilling:
1: Møller Madsen - 94
2: Brinkmann - 63
3: Nadin - 59
4: Kirchhöfer - 57
5: Krebs - 52
6: Grapp - 42
7: Kappis - 37
8: Schwabe - 35
9: Sørensen - 33
10: Jäger - 22

Næste løb for Nicolaj er allerede om to uger i Portimao hvor det gælder WSK World.

Janni Storm


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  •