Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama Cup

Første pokal til Anders Christensen i år

Yokohama Cup 
22/06/10 
Yokohama

Peugeot 307 køreren Anders Christensen har ved flere af de foregående løb lagt op til at nu skulle han på podiet i Yokohama Cup klassen, og her i weekenden lykkedes det endelig for ham i forbindelse med 'Juniløbet' på Jyllands-Ringen, hvor han sikrede sig en 3. plads i klassens andet løb.
 

Anders Christensen lagde ud med en 6. plads i lørdagens fri træning, med tiden 1:20,270 var han kun 0,6 sekund fra hurtigste tid.


(Foto: Motorsporten.dk)

Til den efterfølgende tidtagning havde forholdene ændret sig fra tør bane, til en våd og spejlgalt bane, med det resultat at der i de foregående kørsler var mange rydninger på banen, og da Yokohama Cup deltagerne skulle køre ud fra pitten, stod 'gummigeden med fejebakken' stadig i pitten, og desværre placeret således at Anders ikke kunne se spidsen på bakken og han kørte derfor op over den!

"Man sidder meget lavt i racerne, og derfor kunne jeg ikke se at fejebladet stak ud foran min bil, så jeg kørte op over det på vej ud på banen, og på vej rundt på første omgang begyndte der at komme voldsomme vibrationer i bilen, så jeg troede at der måske var røget en trækaksel" - fortæller Anders Christensen om uheldet der ikke burde kunne ske!

Tilbage i pitten kunne Anders og teamet konstateret at det var hele dækket der var skåret op, så videre deltagelse i tidtagningen var ikke mulig.

Til begge søndagens løb var banen tørret op, og solen kommet frem på himlen - forhold der passede Anders fint, da han jo slet ikke fik afprøvet raceren mens det regnede.
Men på grund af uheldet i tidtagningen, skulle han starte det forreste løb fra sidste pladsen!


(Foto: Motorsporten.dk)

Samtlige første løbs 10 omgange kæmpede Anders for at komme frem i feltet, og det gik rigtig godt for ham, med det resultat at han kunne køre over målstregen på 5. pladsen.
Den placering indbragte ham 11 point til mesterskabet, samt sikrede ham startplacering nummer 2 til det andet løb.

Anders fastholdt sin 2. plads i den første halvdel af andet løb, men tilsidst måtte han give efter for presset bagfra fra den regerende mester David Falch, så slutresultatet blev en 3. plads, samt yderligere 15. point.


(Foto: Motorsporten.dk)

"Jeg havde nogle gode kampe med David Falch, og kunne da også lukke af for ham de steder hvor jeg ved han plejer at ville smutte forbi, men tilsidst lykkedes det for ham - han er en dygtig kører" - konstaterer Anders Christensen, der dog ikke var helt tilfreds - "bilen kørte absolut bedst i det første løb, jeg tror at dæktrykket ikke var optimalt til det andet løb, men jeg fik scoret gode point til mesterskabet, så det ser alt i alt godt ud lige nu. Det eneste vi mangler er lige det sidste held som der også skal til for at det går op" - slutter Anders Christensen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Weekendens score på 26 point har bragt Anders op på ialt 66 point, hvilket placerer ham på 7. pladsen i mesterskabet.
Der er kun 21 point op til David Falch på 1. pladsen, og med tanke på at der er 92 point endnu at slås om, er en topplacering bestemt inden for mulighedernes grænse set fra Anders Christensen's side.

Yokohama Cup mesterskabet holder nu sommerpause, derfor bliver næste løb i mesterskabet først den 14. og 15. august, hvor der skal køres på Ring Djursland.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Anders Christensen
 • Jyllandsringen
 • 20/06/10 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DM
 •  
   

  Yokohama Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS