Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Historisk 1965 mesterskab

God start på sæsonen

Historisk
1965 mesterskab 

23/06/10 

Carsale Motorsport som denne sæson stiller op med deres 3 vogns team i den historiske '65 klasse er kommet godt fra start denne sæson.
 

Efter de 3 første afdelinger af mesterskabsserien er afviklet, ligger teamets førstekører, Steen Dupont sammenlagt på en førsteplads i kampen om mesterskabet med 115 point, på andenpladsen ligger Otto Reedtz-Thott med 107 point og på tredjepladsen kommer Benny Hall med 85 point. mens teamets tredje kører Kim Dupont der kører sin første sæson i standardbil efter en pause på 25 år fra aktiv motorsport, hvor Kim udmærkede sig i forskellige Formel klasser ligger på en syvende plads med 72 point.

Steen er nu begyndt at føle sig godt tilpas, i sin til denne sæson nyanskaffede Lotus Cortina som er højrestyret, det har været lidt af en omvæltning fra den venstre styret Cortina som han kørte sidste sæson. Benny Hall var voldsomt plaget af tekniske vanskeligheder i det sidste løb på Padborg Park da han først kæmpede med brændstofproblemer og derefter en defekt gearkasse.

Næste løb for teamet bliver gadeløbet i Århus den kommende weekend, det er første gang at de Århusianske gader omkring mindeparken ligger asfalt til et sådan arrangement og løbet bliver uden tvivl et tilløbsstykke. Løbet vil ikke være tællende i mesterskabsserien, men det vil bestemt ikke afholde nogen fra at vise hvad de historiske biler formår.

Efter sommerferien i juli måned, vil det så være de Københavnske gader der ligger asfalt til de historiske biler når man traditionen tro afholder Copenhagen Historic Grand Prix den første weekend i august. Dette løb vil være fjerde afdeling af mesterskabet og der vil helt sikkert blive kamp til stregen i forsøget på at hente de vigtige DM point.

CARSALE MOTORSPORT PRESSE


Læs mere om:
  • Benny Hall
  • Kim Dupont
  • Steen Dupont
  • 27/06/10 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  • 08/08/10 - Fælledparken - CHGP
  •