Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Kevin Rossel klar til WSK World i Portimao

Go Kart 
22/06/10 

Danske Kevin Rossel har i denne sæson sat fulde sejl ind drømmen om en professionel motorsportskarriere. Den gæve dansker har kørt for det successfulde Ward Racing hele året, og indtil videre har der været flotte resultater at hente.
 

Kevin gjorde sig især bemærket til em-kvalikationen i Thy hvor han lå i toppen hele weekenden og endte som 2'er i den store finale. Han gik derfor sikkert videre til Europamesterskabet i Genk, som køres til Juli. Det betød også at han sikrede sig en direkte VM-billet i Braga.


(Foto: Janni Storm)

Også i den hårde WSK Euroserie har den 15-årige dansker imponeret med stil. Der er blevet scoret en masse gode point og Kevin har lavet nogle flotte resultater. Det er tydeligt at talentet, farten og viljen er der. Det har givet blod på tanden, og derfor skal Kevin Rossel nu også prøvet kræfter med World Series WSK, som er verdens hårdeste gokartserie.

- Det har været en rigtig god sæson indtil nu. Vi har rigtig god fart i min Tony Kart, men vi er desværre rendt ind i et par uheld som har snydt os for nogle pokaler. Jeg er i rigtig god form, og ser virkelig frem til min første afdeling af World Series. Min faste mekaniker Christian Markussen, tidligere Formel Ford Danmarksmester, har rigtig godt styr på min kart og den kører perfekt, så vi er klar til det går løs igen, fortæller Kevin Rossel.


(Foto: Janni Storm)

- Vi kørte sidste afdeling af WSK Euroserien for kun to uger siden, og jeg har lige haft et par dage hjemme til at klare mine terminsprøver - hvorefter turen atter gik afsted til en international kartingbane. Jeg når kun lige at få sommerferie inden vi tager afsted mod Portugal og kører World Series, også er det direkte videre til Belgien og EM, fortæller Rossel.

Kevin har i denne uge testet på banen i Genk i samarbejde med DASU og Team Danmarks Elitetrup.

Næste gang det går løs for den gæve racerkører er til WSK World som køres i Portugal d. 3.4- Juli, og derefter direkte videre til Belgien hvor det gælder Europamesterskabet i KF3. Kevinrossel.dk
Janni Storm


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  •