Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama Cup

Testløb bliver til fuld sæson

Yokohama Cup 
18/06/10 
Yokohama

Jens-Henrik Hansen fra HM Motorsport har i forårssæsonen deltaget i et par løbsweekender i Yokohama Cup klassen, hvor han har kørt i den ene af Peter Olsen's Peugeot 307 racere.
Disse løb har mest været tænkt som forberedelse til deltagelsen i Danish Endurance Championship, hvor han sammen med sin far Jens Erik Hansen samt Flemming 'Don' Olsen stiller op i en Citroën C2.
 

Løbene i Yokohama Cup klassen har ikke kun været god træning for Jens-Henrik Hansen, de har også ført ham frem til pæne placeringer, med det resultat at han nu indtager 8. pladsen i mesterskabet med 35 point.


Den kommende weekend er Jens-Henrik Hansen tilbage i Yokohama Cup klassen.
(Foto: Motorsporten.dk)

De flotte resultater, og den gode træning det er at deltage i løbene, har naturligvis givet lyst til mere.
Derfor har Jens-Henrik Hansen og HM Motorsport arbejdet på at finde en løsning, så han kunne fortsætte i Yokohama Cup klassen. Det er der nu skabt basis for, hvilket betyder at han skal på banen igen den kommende weekend.

Lørdag og søndag den 19. og 20. juni stiller Jens-Henrik Hansen op på Jyllands-Ringen til 'Juniløbet', og det bliver endnu en gang i Peter Olsen's Peugeot 307 med start nummer 16.

Yokohama Cup tidsplan på Jyllands-Ringen:

Lørdag den 19. juni:
10:45 - træning
16:05 - tidtagning

Søndag den 20. juni:
12:35 - 1. løb
15:45 - 2. løb


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Jens-Henrik Hansen
 • HM Motorsport
 • Jyllandsringen
 • 20/06/10 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DM
 •  
   

  Yokohama Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS