Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jens Møller: ”Det er muligt at vinde”

Danish
Touringcar
Challenge 

18/06/10 

I den kommende weekend køres året fjerde afdeling af Danish Touringcar Championship. Det sker på FDM Jyllandsringen, og her vil Team FDM Tegee-Dan Motorsport naturligvis være at finde på startstregen med Jens Møller og Kim Holmgaard i holdets to Seater.
 

”Jeg har et mål, og det er gøre det lige så godt som i de to første afdelinger i DTC,” siger Jens Møller, der sluttede helt i toppen og også var meget tæt på at vinde, da der tidligere på årets blev kørt race på FDM Jyllandsringen.


Jens Møller har vindermuligheder.
(Foto: Team FDM Tegee-Dan Motorsport)

”Målet i weekenden er at være hurtigst og vinde samtidig med, at vi holder fokus på at bevare det, vi har præsteret indtil videre. På Padborg Park var Jan Magnussen og jeg hurtigst, og det var også os to, som var hurtigst af danskerne, da vi kæmpede mod alle svenskerne i april. Jeg mener helt bestemt, at det er muligt at vinde, og det er det, vi kører efter.”

Mens Jens Møller har adskillige sæsoner bag sig i Danish Touringcar Championship, er hans teamkammerat ny i gamet. Juniløbet bliver det tredje DTC-løb for Kim Holmgaard.

“Min personlige målsætning bliver at formindske den tidsmæssige afstand mellem nummer et og mig, og jeg har selv et mål om at kunne komme ned på omgangstider omkring 1.11,” siger nordjyden. ”Jeg vil bruge det kommende løb til at lære mere om bilen og samtidig tage det som en forberedelse til Grand Prixet. For mig gælder det om at arbejde på mine omgangstider og få dem så langt ned, så jeg kan være med i den forreste halvdel af feltet, når svenskerne kommer til september.”


Kim Holmgaard kører sit tredje DTC-løb.
(Foto: Team FDM Tegee-Dan Motorsport)

”Samtidig er det også vigtigt for mig at få mere erfaring i løbssituationer og komme i kamp med nogle af de andre i feltet. Kan jeg gøre det, så er vi godt forberedt til Grand Prix, og det bliver Juniløbet en god lejlighed til at øve sig på. Det gælder om at lægge grundlaget for at kunne hænge på førergruppen til Grand Prixet.”

Siden Team FDM Tegee-Dan Motorsport sidst var til start i et DTC-løb, har motorerne fra teamets to Seat Leoner været på den spanske racerfabrik for at blive klargjort.

”Ved det sidste løb observerede vi en lille ting, hvor boltene til et dæksel var knækket, men det er blevet løst, efter at motorerne er blevet checket i Spanien,” fortæller Jens Møller.

Team FDM Tegee-Dan Motorsport


Læs mere om:
  • Jens Reno Møller
  • Kim Holmgaard
  • Team FDM Tegee-Dan Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 20/06/10 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •